logotext

Workshops Paint to Share

Tijdens de workshop Paint to Share wordt geschilderd op doek (60×60 of 50×70 centimeter), houtpaneel of snijplank (ook leuk om cadeau toe doen!). Hierbij wordt gebruik gemaakt van de voorbeelden van ontwerpen van kunstenares Susan Ruiter, voorbeelden van ontwerpen van vrolijke dieren of een vrije keuze (graag in overleg in verband met de garantie dat u aan het eind van de workshop met een afgerond schilderij naar huis gaat!).

De workshops zijn ook geschikt voor u als u nog geen schilder ervaring hebt.

Kortom,  fantastische ingrediënten voor een geslaagd middagje of avondje uit met familie, vriendinnen en vrienden of collega’s! U gaat gegarandeerd vol trots en met een geweldig leuk en mooi schilderij naar huis!

Bovendien draagt uw schilderij bij aan een goed doel!

Iedereen kan schilderen!

“Het lijkt altijd onmogelijk, totdat het gedaan is”  Nelson Mandela

De workshop is voor maximaal 6 personen. Wilt u met een grotere groep komen schilderen, neem dan even contact op!

De prijs van de workshop is  € 40 (inclusief materiaal, koffie/thee, wat lekkers, een drankje en bijvoorbeeld een schildersdoek van circa 50x50 centimeter).

De donderdag- en vrijdagavond zijn beschikbare avonden voor een workshop. Graag contact opnemen via de e-mail voor het reserveren van een datum.

De workshop is ’s avonds van 19.00 uur tot ongeveer 22.30 uur (ontvangst vanaf 18.45 uur).

Deelnemers schreven

Ervaringen van mensen die deelgenomen hebben aan een cursus zijn een goede leidraad om u over de streep te trekken om uw onverwachte, creatieve energie om te zetten in kleurrijke, fysieke schilderijen die niet misstaan in uw eigen woonomgeving.

De deelnemers waren graag bereid hun bijdrage te leveren. Leest u verder en/of schrijf zelf en laat anderen weten hoe u het schilderen ervaart of heeft ervaren.

Wist u dat ...

In deze rubriek vindt u weetjes of meer gedailleerde informatie die u kunnen helpen bij het bepalen van keuzes die u kunt maken in het uitoefenen van de leuke en creatieve hobby die schilderen kan zijn.

 

Klik hieronder op het onderwerp waar u meer over wilt weten:

bron

Ria Koreman

Locatie
Beukenhof 88
8212 EB  Lelystad

06 185 26 062

SharePaint

Door een ster te kiezen kunt u uw algemene indruk aangeven die u ervaart of ervaren heeft met SharePaint.
Waardering: