logotext

Wie is Ria

Ria Koreman is geboren op 17 maart 1968 - in Leiden - en woont nu in Lelystad.

Nadat Ria's vader zijn schildersspullen aan haar naliet, ging zij daarmee aan de slag en ontdekte dat hij daarmee ook de passie voor het schilderen aan haar had nagelaten. Ria heeft als kind altijd veel getekend, wat nu een mooie basis is voor de realistische (soms figuratieve) stijl van haar schilderijen.

Ria heeft in de jaren al veel ervaring opgedaan en lessen gevolgd bij o.a. Henk van Beek, docent klassieke schildermethode. Daarnaast ook nog diverse workshops gedaan, o.a. bij kunstschilder Theo Onnes. Ria schildert in opdracht en verkoopt ook schilderijen uit eigen atelier.

Vanuit de opbrengsten wordt een donatie gedaan aan goede doelen als KWF, Kika, Stichting Stofwisselkracht, Dierproefvrij en de stichting Het Vergeten Kind of aan een stichting in overleg met de opdrachtgever. Een goed doel kan ook iemand zijn die een steuntje in de rug kan gebruiken. Waarom Ria dit doet? Heel simpel: van delen wordt Ria blij en wat is nu mooier om met je passie bezig te zijn en dit te kunnen delen!

Zo is ook de bedrijfsnaam SharePaint ontstaan!

Ria KoremanToen het tijd werd om een volgend stap te nemen en ging Ria verder met het geven van workshops vanuit haar eigen atelier. Begin 2016 startte zij ook met het geven van schilderlessen. Zowel de workshops als de lessen staan in het teken van het delen van creativiteit, gezelligheid, dromen en ontspanning. Maar ook: best hard werken!

Iedereen kan schilderen! "Het lijkt altijd onmogelijk, totdat het gedaan is."  (Nelson Mandela)

U bent van harte welkom!

Deelnemers schreven

Ervaringen van mensen die deelgenomen hebben aan een cursus zijn een goede leidraad om u over de streep te trekken om uw onverwachte, creatieve energie om te zetten in kleurrijke, fysieke schilderijen die niet misstaan in uw eigen woonomgeving.

De deelnemers waren graag bereid hun bijdrage te leveren. Leest u verder en/of schrijf zelf en laat anderen weten hoe u het schilderen ervaart of heeft ervaren.

Wist u dat ...

In deze rubriek vindt u weetjes of meer gedailleerde informatie die u kunnen helpen bij het bepalen van keuzes die u kunt maken in het uitoefenen van de leuke en creatieve hobby die schilderen kan zijn.

 

Klik hieronder op het onderwerp waar u meer over wilt weten:

bron

Ria Koreman

Locatie
Beukenhof 88
8212 EB  Lelystad

06 185 26 062

SharePaint

Door een ster te kiezen kunt u uw algemene indruk aangeven die u ervaart of ervaren heeft met SharePaint.
Waardering: