logotext

Strippenkaart

Bent u niet in de gelegenheid om iedere week te komen schilderen? Dan kunt u altijd nog gaan Strippen….

Voor wie flexibel gebruik wil maken van de schilderlessen bij SharePaint is er de mogelijkheid een Share-strippenkaart aan te schaffen: voor 6 of voor 10 lessen. Een les kost € 14,- (inclusief BTW). De prijs is exclusief het materiaal, maar inclusief de koffie of de thee ... én de gezelligheid!

Met de strippenkaart ben je dus flexibel in welke week /weken je de les wilt plannen (alleen de dag van de week staat vast). Geschikt voor beginners maar vooral ook voor gevorderden die het schilderen verder willen ontwikkelen. En dat in een ontspannen en ongedwongen sfeer.

Het atelier is voor Share-strippenkaart houders beschikbaar op de eerste vrijdagmiddag van de maand (13.30-16.00 uur) en op de derde vrijdag van de maand ’s (10.00-12.30 uur en 13.30-16.00 uur). Bij de vrijdaglessen is nog plek vrij.

Graag vooraf aanmelden in verband met de planning en beschikbaarheid van de plekken (vragen of opgave via e-mail of via de contactpagina).

 

Deelnemers schreven

Ervaringen van mensen die deelgenomen hebben aan een cursus zijn een goede leidraad om u over de streep te trekken om uw onverwachte, creatieve energie om te zetten in kleurrijke, fysieke schilderijen die niet misstaan in uw eigen woonomgeving.

De deelnemers waren graag bereid hun bijdrage te leveren. Leest u verder en/of schrijf zelf en laat anderen weten hoe u het schilderen ervaart of heeft ervaren.

Wist u dat ...

In deze rubriek vindt u weetjes of meer gedailleerde informatie die u kunnen helpen bij het bepalen van keuzes die u kunt maken in het uitoefenen van de leuke en creatieve hobby die schilderen kan zijn.

 

Klik hieronder op het onderwerp waar u meer over wilt weten:

bron

Ria Koreman

Locatie
Beukenhof 88
8212 EB  Lelystad

06 185 26 062

SharePaint

Door een ster te kiezen kunt u uw algemene indruk aangeven die u ervaart of ervaren heeft met SharePaint.
Waardering: