logotext

Schilderlessen

Wat leuk dat u geïnteresseerd bent!

De schilderlessen die bij SharePaint wordt gegeven, bestaan uit blokken van 10 lessen van elk circa 2,5 uur. Ze zijn geschikt voor zowel beginners als voor gevorderden. U kunt uw talent (her)ontdekken of verder ontwikkelen.

Voor u verder leest: u kunt extra - soms actuele - informatie vinden op de nieuws pagina.

De lessen, waarin gewerkt wordt met verscheidene materialen, zijn leerzaam en maar ook bedoeld als creatieve ontspanning en zéker ook om gezellig met elkaar bezig te zijn:

Paint to Share!

Tijdens de lessen wordt ook aandacht besteed aan elkaars werk. Het is heel leerzaam om het resultaat van alle deelnemers te bekijken en er wordt op een positieve manier feedback gegeven. Ook door de cursisten onderling. Leerzaam en ook spannend!

“Over smaakt valt niet te twisten”, over kunst ook niet.

Misschien kunt u niet altijd aanwezig zijn. Dan is de strippenkaart een uitkomst. Bent u een keer verhinderd om uw vaste les te volghen, dan kunt u hem - in overleg - op een ander moment inhalen.

De lessen lopen in de maanden juli en augustus door via losse lessen. In september begint dan weer een nieuw lesblok.  

Het maximaal aantal personen per cursus is 6.

Kijk bij de tarieven en/of meldt u aan voor de lessen op de contact pagina. Na uw aanmelding voor de lessen ontvangt u meer informatie over de lesindeling, het benodigde lesmateriaal, de betalingswijze et cetera.

Deelnemers schreven

Ervaringen van mensen die deelgenomen hebben aan een cursus zijn een goede leidraad om u over de streep te trekken om uw onverwachte, creatieve energie om te zetten in kleurrijke, fysieke schilderijen die niet misstaan in uw eigen woonomgeving.

De deelnemers waren graag bereid hun bijdrage te leveren. Leest u verder en/of schrijf zelf en laat anderen weten hoe u het schilderen ervaart of heeft ervaren.

Wist u dat ...

In deze rubriek vindt u weetjes of meer gedailleerde informatie die u kunnen helpen bij het bepalen van keuzes die u kunt maken in het uitoefenen van de leuke en creatieve hobby die schilderen kan zijn.

 

Klik hieronder op het onderwerp waar u meer over wilt weten:

bron

Ria Koreman

Locatie
Beukenhof 88
8212 EB  Lelystad

06 185 26 062

SharePaint

Door een ster te kiezen kunt u uw algemene indruk aangeven die u ervaart of ervaren heeft met SharePaint.
Waardering: