logotext

Nieuws ...

... of gewoon: nieuwtjes die leuk, informatief of belangrijk zijn.

Klik op een titel en lees de details:

Door de enthousiaste deelname van mensen die graag willen leren schilderen, is er op sommige tijdstippen op dit moment geen ruimte meer voor nieuwe aanmeldingen.

  • De dinsdagavond les is volgeboekt tot eind juni.
  • In oneven weken is er op donderdagochtend nog wel gelegenheid tot het volgen van de les. Deze start om 09:30 uur en duurt tot 12:00 uur.

U kunt zich wel opgeven, maar dan zal het afhangen van de andere deelnemers of en wanneer er een plaats vrij komt.

Maar ik nodig u graag uit om toch even contact te zoeken over de beschikbaarheid van een vrije plek in de cursus.  

In oktober/november 2018 ga ik exposeren in de bibliotheek van Lelystad, samen met Ingrid Visser van Paint Your Dreams. Het thema is Oostvaardersplassen.

Verdere mededelingen over de opening et cetera volgen in de zomer 2018.

Voor het derde achtereenvolgende jaar komen bijna alle groepen vanuit het Plustijd project van Studiecentrum Lelystad schilderen in atelier SharePaint.

Dit jaar is het thema In Beweging. De onderwerpen die geschilderd worden variëren van beweging in de sport, beweging in het heelal tot beweging in het water. Uitgebreidere informatie vindt u op de Projecten pagina.

 

Deelnemers schreven

Ervaringen van mensen die deelgenomen hebben aan een cursus zijn een goede leidraad om u over de streep te trekken om uw onverwachte, creatieve energie om te zetten in kleurrijke, fysieke schilderijen die niet misstaan in uw eigen woonomgeving.

De deelnemers waren graag bereid hun bijdrage te leveren. Leest u verder en/of schrijf zelf en laat anderen weten hoe u het schilderen ervaart of heeft ervaren.

Wist u dat ...

In deze rubriek vindt u weetjes of meer gedailleerde informatie die u kunnen helpen bij het bepalen van keuzes die u kunt maken in het uitoefenen van de leuke en creatieve hobby die schilderen kan zijn.

 

Klik hieronder op het onderwerp waar u meer over wilt weten:

bron

Ria Koreman

Locatie
Beukenhof 88
8212 EB  Lelystad

06 185 26 062

SharePaint

Door een ster te kiezen kunt u uw algemene indruk aangeven die u ervaart of ervaren heeft met SharePaint.
Waardering: