logotext

Formulier Deelnemers schreven

De gegevens die u hieronder gevraagd wordt in te vullen, worden - na enige toetsing op taalgebruik en mensvriendelijke inhoud - alléén opgenomen in de lijst Deelnemers schreven. Het e-mail adres wordt alleen gevraagd om u een eenmalige e-mail te kunnen sturen, waarin u via een linkje kunt bevestigen dat u zelf degene bent die het formulier heeft ingevuld. Om misbruik te voorkomen. Meer hierover kun u lezen in Privacy en policy

Alvast erg bedankt voor uw geschreven bijdrage!

 

Deelnemers schreven

Ervaringen van mensen die deelgenomen hebben aan een cursus zijn een goede leidraad om u over de streep te trekken om uw onverwachte, creatieve energie om te zetten in kleurrijke, fysieke schilderijen die niet misstaan in uw eigen woonomgeving.

De deelnemers waren graag bereid hun bijdrage te leveren. Leest u verder en/of schrijf zelf en laat anderen weten hoe u het schilderen ervaart of heeft ervaren.

Wist u dat ...

In deze rubriek vindt u weetjes of meer gedailleerde informatie die u kunnen helpen bij het bepalen van keuzes die u kunt maken in het uitoefenen van de leuke en creatieve hobby die schilderen kan zijn.

 

Klik hieronder op het onderwerp waar u meer over wilt weten:

bron

Ria Koreman

Locatie
Beukenhof 88
8212 EB  Lelystad

06 185 26 062

SharePaint

Door een ster te kiezen kunt u uw algemene indruk aangeven die u ervaart of ervaren heeft met SharePaint.
Waardering: